Söker du en kunnig tapetserare med öga för din möbels stil och lyhördhet för dina önskemål? Då har du hittat rätt! I 40 år har Saltsjö-Duvnäs Tapetserarverkstad hjälpt privatpersoner och företag att förnya och bevara sina klädda och stoppade möbler. Nyfiken på vad jag kan göra för dig? Be om en offert via kontaktformuläret eller boka en tid så att vi kan diskutera dina behov och önskemål i lugn och ro.

Välkommen till Saltsjö-Duvnäs Tapetserarverkstad – Din tapetserare i Nacka!

Saltsjö-Duvnäs Tapetserarverkstad ägs och drivs av mig, Annika Guérillon. Jag klär om och stoppar om alla slags sittmöbler, såväl antika som moderna. Min passion är bevarandetapetsering, det vill säga att göra antika möbler sittbara utan att beröva dem deras kulturhistoriska värde. Att varsamt förnya och renovera möbler och ge dem ett uppdaterat uttryck med respekt för deras stil och historia och med lyhördhet för dina önskemål! Genom att ge dina möbler ett nytt liv bidrar vi också tillsammans till en mer hållbar konsumtion. 

Tapetseraryrket har jag utbildat mig till på Möbelhantverksgården i Enskede och genom att gå i lära hos Viveca Brandberg, som tidigare drivit Saltsjö-Duvnäs Tapetserarverkstad. Viveca har gedigen utbildning och mer än 30 års erfarenhet av tapetseraryrket och har lärt mig hantverket från grunden. Jag är också innehavare av gesällbrev, vilket borgar för äkta hantverkskunnande. Om du anlitar mig utlovar jag ett högkvalitativt arbete där du kommer att kunna ha glädje av din möbel under många år framåt. 

Medlem i Sveriges Tapetserarmästares centralförening.