Din tapetserare i Nacka!

I mer än 30 år har Saltsjö-Duvnäs Tapetserarverkstad hjälpt privatpersoner och företag att förnya och bevara sina klädda och stoppade möbler. Nyfiken på vad vi kan göra för dig? Ring eller kom förbi och berätta vad du har för behov och önskemål!

Välkommen till Saltsjö-Duvnäs Tapetserarverkstad – din tapetserare i Nacka!

Söker du en kunnig, erfaren tapetserare med öga för din möbels stil och lyhördhet för dina önskemål? Då har du hittat rätt!

Saltsjö-Duvnäs Tapetserarverkstad ägs och drivs av mig, Viveca Brandberg Wiezell. Jag klär om och stoppar om allt från 1700-talet till modernt.

Jag har gedigen utbildning från Polhemsgymnasiets tapetserarlinje 1983-1985, och stor erfarenhet efter 27 år i branschen. Efter mina lärlingsår 1985-1989 fick jag mitt Gesällbrev, vilket borgar för äkta hantverkskunnande. Sedan 1995 undervisar jag, vid sidan av mitt arbete på Saltsjö-Duvnäs Tapetserarverkstad, på Möbelhantverksgården i Enskede Gård.

Min passion är bevarandetapetsering, det vill säga att göra antika möbler sittbara utan att beröva dem deras kulturhistoriska värde ur stoppnings-synpunkt.